Fluister Zee
 


 

 
Expositie OBA - Cinetol


Van 22 mei t/m 17 juni 2017 exposeerden 5 Amsterdamse kunstenaars in het gebouw  van de Openbare Bibliotheek Amsterdam aan de Tolstraat 160 te Amsterdam. Deelnemende kunstenaars:

Mirjam Aalbers (sieraden), Marise Clason (schilderen), Paul Kassing (beeldhouwen), Nosrat Mansouri Gilani (reliëfs) en Wietze Vos (lichtobjecten/lampen).
OPENateliersZUID 2017 kunst die je pakt!


Voor de zevende keer vond in het weekeinde van 20 en 21 mei 2017 de OPENateliersZUID plaats. Tijdens deze kunstmanifestatie openden 114 professionele kunstenaars en ambachtslieden, die wonen en / of werken in Amsterdam Zuid, hun ateliers en werkplaatsen voor het publiek. Het accent van de OPENateliersZUID lag dit jaar op De Pijp met de Centrale Expositie in:

de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1, 1073 AE Amsterdam

Tijdens de OPENateliersZUID konden zowel ateliers als ‘kunstknooppunten’ worden bezocht. Kunstknooppunten zijn locaties waar meerdere personen hun werk laten zien. Het getoonde werk was rechtstreeks te koop bij de deelnemers. Kunstenaars zelf waren het aanspreekpunt en op elke te bezoeken plek lag gratis informatie klaar, zoals de Kunstkrant OPENateliersZUID.